Vakantiebungalow

Nunerke SchiermonnikoogVakantiebungalow Nunerke is een ruime, sfeervolle en gezellige bungalow, dat gehuurd kan worden voor zes personen. De woonkamer met serre en eethoek is los van de aparte keuken. Er zijn 3 slaapkamers: 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan geschoven kunnen worden en 1 slaapkamer met een stapelbed. 1 slaapamer heeft een eigen wastafel. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten.  Een babybed en kinderstoel zijn aanwezig.

Vakantiebungalow Nunerke heeft een groot zonneterras met ligbedden en zitgedeelte met tafel en stoelen. De tuin met grasveld rondom wordt omringd door bomen. Door de ligging aan een graspad aan het Karrepad, heeft u enorm veel privacy. In de achtertuin liggen de duinen – heerlijk klimmen en klauteren! Vakantiebungalow Nunerke is een ideaal familiehuis voor jong en oud.

Extra: centrale verwarming, magnetron/oven/grill, Senseo, koelkast/vriezer,  vaatwasser, wasmachine, dekbedden, gratis wifi, digitale televisie, stereo, kinderbedje & kinderstoel, houten vloeren in woonkamer en slaapkamers, tuinmeubilair met ligbedden, bolderwagen + fietsen en schommels.

Check hier de beschikbaarheid>>
Boek Vakantiebungalow Nunerke>>